Behandlingar

 

Våra behandlingar

Lomi-Lomi, ca 50 min
Avslappnande och välgörande massage med naturliga o ekologiska oljor anpassade efter dina önskemål.
Mån-Fredag 600:-

Lomi-Lomi De Lux (original), ca 90 min
En fantastiskt avslappnande 90 min Hawaiiansk Lomi Lomi massage med välgörande och naturliga o ekologiska oljor.
Efter avslutat behandling ligger man inpackad och bara vilar. Nyttigt för både kropp & själ!
Mån-Fredag 750:-

Behandling/Samtal/Idrottsskador och massage, ca 60 min
En mycket kraftfull,djupgående behandling som hjälper kroppen att komma i balans. Niklas tittar på helheten
hur din kropp mår och vad du behöver för att komma i fullständig balan i både kropp och själ.
Endast Fredagar 500:-/tim

Kontakta oss så berättar vi mer!

Bra att veta

Avbokning av behandling kan ske senast kl18:00 föregående dag. Vid avbokning senare än detta utgår full debitering.

Behandlingar är inte lämpliga om du är förkyld eller gravid. Var därför noga med att ange ditt hälsotillstånd när du bokar så att vi kan föreslå den behandling som passar bäst för dig. Vi behandlar heller inte barn under 8 år, minderåriga kommer i Målsmans sällskap!

Behandlingar

Massage

Vi använder oss utav Svensk Klassisk (Helkropp/Delkropp), Taktil, Cupping sk Cellulit Massage, (TP) Trigger Punkter, Bindväv, Kinesiologi med Kroppsbalansering (här testar vi fram era obalanser, allergier etc mycket effektivt)

Hawaiiansk Lomi Lomi Massage

FlowersLomi Lomi berör på ett djupare plan än klassisk massage. Behandlingen är en helkroppsmassage där man masserar från hjässan till tårna. Den är mjuk och rytmisk, samt ger en djup avslappning. Man följer kroppens meridiansystem som påverkar både det fysiska, psykiska och själsliga tillståndet. Kroppens cirkulation aktiveras och slaggprodukter frigörs, samt kan därmed avlägsnas ur kroppen.

Lomi Lomi har en lugnande effekt, minskar stressymptom och sinnestämningen, den stimulerar till djup vila och avslappning. Det är inte för inte som den kallas ”the loving touch”. Den är energigivande, bra mot stress, reumatiska sjukdomar och muskelspänningar. Massage samt helande – Två behandlingar i ett! Aloha!

Denna massage är verkligen helt underbar, den är mycket avkopplande och effektiv mot bl.a. stress. Är helt fantastisk, som bara måste upplevas!

”Ett fritt flöde av energi är grunden för hälsan och ditt välmående. Den hawaiianska lomilomi-massagen ger dig en fantastisk möjlighet att mjukt ge både kropp och själ en god hjälp att fungera bättre.” J.Holm/L. Gröhn

Tidsåtgång för helkroppsmassage deluxe: ca 75-90 min. Pris: 750:-

 Jag har gått regelbundet på massage i snart 30 år, och aldrig.. alltså ALDRIG känt mig så avslappnat och mjuk i kroppen! Tack, det är helt otroligt!   Mona-Lisa Borås

 Reconnective Healing

healingEn fantastisk healing och helt annorlunda än allt annat som jag jobbat med, den är oerhört stark. Kroppen är väldigt komplex, den är fantastiskt skapad och om allt går väl och om vi tar hand om den ordentligt så fungerar allt som det ska.. allt handlar om att få igång kroppens egen läkande förmåga.

Reconnective Healing är en ny form av healing som introducerats av Dr. Eric Pearl och den stämmer helt enkelt in dig med en ny frekvens. Du når en djup avslappning och kan få uppleva läkande på olika plan (fysiskt, mentalt, känslomässigt) där kropp och själ balanseras och samstäms. Helandet börjar då du kommer för en healingsession och fortsätter verka långt efter besöket.

Du kan välja att antingen sitta på en stol, ligga ner på en massagebänk eller om du sitter i rullstol. Huvudsaken är att du ligger/sitter bekvämt och kan slappna av. En healing tar ca 30-60 min och för bästa effekten (av erfarenhet om du vill köra igång en rejäl sjuss) är att ta healing två dagar efter varandra. Ta på dig något bekvämt eller kom som du är, bara du kan slappna av ordentligt. Jag jobbar även på distans, så om inte du kan komma till mig alt om avstånden är för stora så skickar jag till dig vilket är minst lika starkt som om du är här. Läs jätte gärna Eric Pearl’s bok, om du är mer intresserad eller nyfiken på vad det egentligen är som händer samt se TheReconnection.com

Tidsåtgång: Räkna med ca 60 min. Pris: 500:-

 Helt otroligt, det var som att jag svävade i rummet.. Jag känner mig både lättare och mår så mycket bättre. Tyngden i huvud och kropp är helt borta… Vet inte riktigt vad som hände! Jag kommer tillbaka!  Ulla 65 år

Distans Reconnective Healing

Distans Reconnective Healing

(Se ovan.) Om du vill ha healing hemma i lugn och ro kan jag verkligen rekommendera distanshealing. Eftersom denna healingform ökar med avståndet så blir det kraftigt på en gång. Den är även lättare för dig som har mycket ont eller om avstånden är för stora. Ett samtal sker både före samt även efter behandlingen.
Tidsåtgång: Räkna med ca 60 min. Pris: 450:-

Vad kan man uppleva under en healingsession?

Vad som än händer slappna av och ta emot det som kommer.

Healing är ingen ersättning för läkarvård utan den används som ett komplement då det kan ge hjälp vid stresshantering, avslappning och ett allmänt välbefinnande. Som Reconnective Healer ställer jag givetvis inga diagnoser, för jag är inte utbildad läkare. Har du någon form utav sjukdom eller sjukdomsbild rekommenderar jag dig att i första hand söka läkare.

The Reconnection ”Initiering”

Oerhört kraftfull initiering! Om du efter att ha fått 1-3 healingsessioner känner att du skulle vilja ha The Reconnection bokar vi in 2 tillfällen med 1 timme vardera med minst en natt och högst 72 timmar emellan. The Reconnection stämmer in dig på en ny frekvens och gör att du når en högre nivå i livet. Den ställer in dig på din livsväg. Du blir den du var ämnad att bli.

Detta är något för en person som vill ge sig själv healing, som vill hela andra, alternativt vill använda samma healing som jag gör i sina behandlingar eller bara vill utveckla din healing och jobba på ett högre plan. Det är bra om du har någon form utav healingutbildning tidigare, och jag rekommenderar att du gjort helst 2-3 Reconnective healing behandlingar innan för att rensa och höja. Om du tänkt delta i Eric Pearls seminarium och tänkt gå Level III ska denna helst vara gjord innan utbildningen, rekommenderar minst 2-3 veckor innan utbildningstillfället. Initieringen är väldigt stark!

Tidsåtgång: ca 1 1/2 timme á 2 dagar Pris: 3303:-

Så här beskriver Eric Pearl TheReconnection från hans hemsida:

”Ursprungligen var meridianerna – akupunkturlinjerna, på våra kroppar sammanlänkade med de rutnät som omsluter planeten och korsar varandra på kraftplatser som Machu Pichu och Sedona. Dessa linjer var designade att fortsätta ut och förena oss med ett oerhört mycket större nät och knyta ihop oss med hela universum.

Våra kroppar innehåller egna uppsättningar av energilinjer och punkter och, även om de bara är små rester av vad de en gång var, fortsätter dessa linjer att fungera som vår förbindelselänk till universum: en kanal som underlättar vår kommunikation av energi, ljus och information mellan stort och litet, makrokosmos och mikrokosmos, universum och mänskligheten. Mänskligheten blev med tiden avskuren från dessa linjer och vi förlorade vår medfödda länk till universum. Vi distanserade oss från vår tidigare snabba och expansiva grad av evolution. THE RECONNECTION ger ”nya” axiatonala linjer som sammanlänkar oss på en mer kraftfull och utvecklande nivå än någonsin tidigare. Dessa linjer är en del av ett tidlöst nätverk av intelligens, ett parallell-dimensionellt system som drar till sig basenergi för den mänskliga kroppens förnyelsefunktioner.”

”Jag tittar mig i spegeln och ser en helt ny människa, mina behandlingar har förändrats totalt sedan jag gjorde min Reconnection hos dig Camilla.. En del klienter har börjar gunga automatiskt på bänken och kotor har lagts tillrätta utan att jag rör vid dem eller när armar börjar vifta utan anledning så säger jag bara som du sa till mig.. Att allt är som det ska vara! Det är helt faschinerande! Till och med när jag jobbar med massagebehandlingarna så känner jag hur mina händer blir helt kokheta, och kunden blev mycket mer avslappnad. Det är en kraft som är utan dess like” / Malin 38 år

The Reconnection på din ort

Om jag får in minst 3 bokningar på The Reconnection så kommer jag till er! Då kan jag även ta emot för Reconnective healing.
Följande orter har jag fått förfrågan ifrån, men för få deltagare:
Vällingby, Falkenberg och Ulricehamn.

Bor du i närheten och är intresserad, eller om du bor på en annan ort dit du vill att jag ska komma hör av dig!