Min konst

Välkomna till Min Konst!

Här finner ni delar utav min konst, denna sida kommer att uppdateras bitvis.

Through Time & Space

Art By Camilla Sahlén

Allt började på bildlektionerna i Fristad, där jag hade konstnären Sten Flykt som lärare. Sten var mer för att rita med blyerts och markera struktur samt dess form medan jag var mer ”all over the place”.. och det är jag fortfarande. Men jag fick ändå uppmuntran till att få börja måla tavlor, inte så vackra men ändå.. Min första konstutställning var i flickrummet 1988 på Olvonvägen i Fristad med vänner och föräldrar som enda åskådare. Jag har sedan dess målat i Olja, Pastell, Akvarell och nu mer mestadels i Akryl.

BIOGRAFI

Jag är född i November 1973 och är uppväxt i den lilla orten Fristad utanför Borås, där jag tidigt fick intresse för att måla. Lekstugan blev svart och vit inuti bla till mina föräldrars förtret. Dock var det inte förrän 2004/2005 jag mötte Curt Källman Vedic Artens grundare samt dennes elev Nina Jacucci och fann den kreativa konst formen som det verkligen lossade för mig. Ett kreativt verktyg och komplement för ett fritt flöde i skapelse processen. Att kasta färg, måla in naturens blad, barr, sand, dansa med dukarna var en unik och fantastisk känsla. Ett fritt skapande vill jag säga och väldigt frigörande! Jag gillar inte att hålla mig innanför ramarna, att få spaca ut, känna kraften i expansionen och i skapandet ger mig en känsla av harmoni samt ett inre lugn.. Att ytterligare få skrapa på ytan och se vad som mer finns där ute, allt som finns utanför boxen tid och rum på något sätt. Ett Makro i ett Mikrocosmos.. Där ute i Space någonstans!

För mig är konsten väldigt meditativ, jag kan starta måla tidig morgon och sedan tittar jag upp på duken och det har gått timmar ibland till den grad att jag fullkomligt glömt att äta ibland..
Magiskt är det!

Varmt Välkommen att titta in på min konst, samt se vart jag hänger min konst härnäst genom att följa mig på Instagram och Facebook. För Er som vill hålla er uppdaterad av just denna del utav ZenArt, är välkomna att följa mig på:

Instagram: ArtBySahlen

Facebook: Art By Camilla Sahlén

Väl mött!